Betöltés...

Minőségi gumi granulátum értékesítés

 

SBR Gumi granulátumok

 

SBR

A hulladékká vált gumiabroncsok egy újrahasznosító üzembe kerülnek, ahol az autóbelsőt (tömlőt) aprómorzsásra aprítják, őrlik. Az elkészült granulátum eltérő szemcsenagyságokban  kapható. 
Igény szerint a fekete színű granulátumot felületén színezzük. A legkeresettebb szín a zöld és piros. A zöldet elsősorban a műfüves futballpályákhoz ajánljuk, mivel azzal sokkal élethűbb hatás érhető el, mint a fekete gumiőrleménnyel.

A szállítás bigbag zsákokban történik.

 

2,0-8,0 mm-es SBR gumi granulátum

A legnagyobb méretű granulátumunk, 99,9%-os tisztaságú fémek tekintetében, viszont kisebb kábelszemcsék előfordulhatnak benne. Sportpályák aljzatához és lovardai felhasználásra ajánlott.

 

2,0-3,5 mm-es SBR gumi granulátum

A nagyobb szemcséjű gumiőrleményt elsősorban gumiburkolatok gyártásához ajánljuk.

99,9%-os tisztaságú a fémhulladékokra és textilre nézve. Gumiburkolatok, ütéscsillapító burkolatok alapanyagaként használható fel.

 

0,5-2,5 mm-es SBR gumi granulátum

Műfüves pályákhoz a legkiválóbb töltőanyag ez a méret. 99,9%-ban mentes fémektől és textiltől. Magyarországon eddig ….. műfüves futballpálya megépítéséhez használták fel termékünket, így bátran ajánljuk Önöknek is! A 0,5-2,5 mm-es méretű gumiőrleményt az aszfaltgyártásban és egyéb gumitermék gyártásban is előszeretettel használják.

 

0,0-0,5 mm-es SBR gumi granulátum

Ez a legkisebb méret a kínálatunkban, gyakorlatilag por állagú. A granulátum 99,9%-ban mentes fémtől, de kis mértékben tartalmazhat nagyon finom textilmaradványokat. 

 

 

EPDM gumi granulátum

 

EPDM színek

 

Az EPDM őrlemények sportpályák készítéséhez, játszóterek ütéscsillapító gumiburkolataihoz igazodóan igen sok színváltozatban kaphatók. Nem őrölt, hanem gyártott anyag, lényegesen minőségibb tulajdonságokkal.

Tipikus frakció méretei:

0,0-0,5mm
0,5-1,5mm
1,0-3,5mm

 

Gumi granulátum felhasználásával készült öntött ütéscsillapító burkolat

 

Játszótér

 

A gumigranulátumból készült öntött gumiburkolat sokrétű felhasználásnak örvend. A közterületek, futópályák, játszóterek, sportpályák burkolásánál egyre gyakrabban használják, többnyire színes változatban.

 

Az SBR és EPDM burkolatok eséscsillapító hatása miatt játszótereken gyakran alkalmazzák. A különböző színekben kapható EPDM-ből változatos mintázatú burkolatok alakíthatók ki, így akár az esésvédő felület is bevonható a játéktérbe azáltal, hogy ugróiskola, mászódomb, sakkpálya és egyéb kreatív ötlet megvalósítható belőle.

A burkolat vastagságát az esésmagasság befolyásolja.

Eséscsillapító burkolatok vastagsága esésmagasság szerint
Vastagság (mm) HIC érték
100 mm 3,60 m
80 mm 2,50 m
60 mm 2,20 m
50 mm 1,70 m
45 mm 1,50 m
40 mm 1,30 m
32 mm 1,00 m

 

Kérjen ajánlatot még ma és élvezze a cégünk által elérhető minőségi szolgáltatásokat, a szakmailag megfelelően kialakított pályán való sportolást!